Pääsiäinen ja muutaman päivän lomaputki takana. Lähdimme koko konkkaronkka maalle, ja mikäs siellä oli ollessa, kun kevät tekee näinkin voimallisesti tuloaan. Lapset viihtyivät ulkona mainiosti, esikoinen luonnollisesti pidempään kuin kuopus, ja hyvä niin, sillä sisällä on aina vähän tylsää. Paitsi minulla, kun maalla saan aina tehdä palapelejä :) Tällä kertaa oli vuorossa 1000 palan palapeli, joka saatiin melkein valmiiksi. Yksi päivä lisää, ja se olisi ollut siinä. No, onpa ainakin, mitä odottaa, kun seuraavan kerran maalle suuntaamme :)

Esikoinen oli ihan tohkeissaan, kun sunnuntaina oli kukko käynyt munimassa. Pöytä notkui suklaamunista! Harmi vain, että lähinnä ne suklaamunien yllärit innostivat, ja itse suklaa jäi minun syötäväkseni. En pahemmin valita, suklaan ystävä kun olen, mutta tunnetusti noissa pääsiäismunissa tuo suklaa ei ole kovinkaan laadukasta. Eipä onneksi tullut esikoisen mieleen kysyä, miksi kukko niitä munia munii näin pääsiäisenä. Pitääkin miettiä tuohon vastausta seuraavaa pääsiäistä silmällä pitäen. Kuopukselle ei vielä annettu suklaamaistiaisia - tai sitten se meni multa kokonaan ohi.

Pääsiäiskokoille kävi vähän köpelösti. Vaikka senhän tiesi jo ennestään, kun tarkoitus oli polttaa risuja vain päivää aiemmin kaadetuista puista. Savua savua, muttei tulta. No, juhannuksena sitten onkin luvassa mahtikokko :)

Pitkäperjantaina esikoisesta tuli sitten supervelho. Kuopus saa odottaa velhoutumistaan ensi pääsiäiseen. Näillä näkymin ei mitään ongelmaa. Suvussa on ainakin yksi velho muutenkin, oma isoisäni. Taidetaan kuitenkin kaikki muut olla melkoisia jästejä ;) ja :(