Huh heijaa, miten aika rientää! Onneksi samalla katosi se himputin flunssa, ja äänikin on lähestulkoon jo normaali.

Se oli sitten vappu viikko sitten. Pihan kotiäitien ja lasten kanssa otettiin pieni varaslähtö vappuun, ja pidettiin vappurieha jo perjantaina. Koristeltiin pihan grillikatos ilmapalloilla ja serpentiinillä ja katettiin pöytä koreaksi. Menu oli perinteisen vappuinen: perunasalaattia, nakkeja, lihapullia, munkkeja ja simaa. Kyllä maistui! Ja oli mukavaa, kun oli kerrankin piha täynnä elämää :)

Itse vappuaattona käytiin grillaamassa kaveripariskunnan luona. Heille on esikoinen syntymässä kuukauden sisään, ja oli oikein mukavaa päästä vähän kurkkimaan, millä mielellä ovat ottamassa vauvaa vastaan ;) Imetyksestä oli ihan pakko vähän mainita, sekä mainostaa aivan verratonta imetystukipuhelinta. Synnyttämisestäkin tuli juteltua vähän niitä näitä. Omat kaksi synnytystä ovat olleet niin kivoja, että niitä haluaisin lisää ;) ja niistä on kiva kertoa. Eivät ole mitään kauhukokemuksia ollenkaan, vaan - sanoisinko - nautittavia kokemuksia. Mutta se synnytyksistä. Kylässä oli mukava katsoa, miten ovat valmistautuneet. Vauvalle oli jo sisustettu oma huone. Valitettavasti se jäi näkemättä, sillä ovi oli kunnolla lukossa. Kuulemma sisustuksesta saisi selville vauvan sukupuolen, eivätkä halua kertoa sitä vielä muille. Ihan järkevää. Saamme me muut sitten jännittää, kumpi tulee, Matti vai Maija :) Sukupuolesta puheenollen, lähes kaikki tuttavat ja ystävät ovat saaneet poikia! Aivan mieletön poikabuumi!! Mistä kummasta niille pojille löytyy vaimot sitten joskus, ihmettelen välillä...

Niin, vapusta siis ;) Aatto meni lasten ehdoilla ilmapalloja puhallellen ja grilliruokaa syöden. Kotona oltiin iltapuuhissa jo klo 20 :-O Vappupäivänä emme tehneet mitään. Eräs ystäväperhe soitteli, emmekö menekään keskustaan. Emme menneet. Oli paljon mukavampi nukkua pitkään, kuin lähteä ulos palelemaan :)

Nyt jäämme odottamaan juhannusta :)