Voiton puolella ollaan!

Oma kuumeeni kesti viikon. Lauantaista lauantaihin. Sunnuntaina oli eka kuumeeton päivä, ja maanantaina pääsin jo uloskin. Tai sisään. Menin nimittäin sairaalaan esikoisen luo. Vaihdettiin miehen kanssa vain lapsia. Minä jäin esikoisen seuraksi ja mies otti kuopuksen ja tuli kotiin tekemään töitä. Illalla vaihdettiin takaisin, ja mies jäi esikoisen kanssa yöksi sairaalaan ja minä huristin autolla kuopuksen kanssa kotiin nukkumaan. Tiistaina tehtiin ihan samoin. Keskiviikkona, kun esikoinen oli jo paljon paremmassa kunnossa, olimme koko perhe koko päivän sairaalassa. Esikoinen pääsi irti tippaletkusta ja sai ulkoiluluvan. Niinpä tallustimme sairaalan pihan pienelle leikkipaikalle ja päästimme lapset irti :) Mikäs siinä oli istuskellessa, kun aurinko lämmitti. Kävimme myös piknikillä. Esikoinenkin innostui syömään, mikä oli tosi hyvä juttu.

Tänään esikoinen sai kotiinlähtöluvan. Voi sitä iloa ja riemua!!! Kun päästiin kotipihaan ja esikoinen näki kaverinsa pihassa, hän ilmoitti jäävänsä ulos. No, mikäs siinä. Onkin koko päivä mennyt tuossa pihalla ollessa.

Muitakin hyviä uutisia: meillä on lastenhoitaja. Juu, netissä näin koulutytön ilmoituksen lastenhoitoavusta, ja tartuin siihen kuin kala syöttiin. Sovittiin, että hän käy ulkoiluttamassa meidän lapsia 2 kertaa viikossa 2-2,5 tunnin ajan. Tänään on lastenhoitopäivä, ja minä saan olla yksin sisällä. Kohta tosin menen ulos ja päästän tytön kotiin. Mutta tämä kaksituntinen yksin sisällä on kyllä ollut luksusta! Tarkoitus oli ommella, vaan toisin kävi. Otin imurin ja imuroin kahden viikon pölyt pois. Heti tuli viihtyisämpää :) Ensi kerralla kyllä ompelen - tai vain makaan sohvalla ja syljeskelen kattoon ;D

Kahden yön kuluttua suuntaan kulkuni Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä Finskin koneella Lontooseen!! Matka toteutuu, kun esikoinen pääsi sairaalasta kotiin. Voi ihanaa, en malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen reissuun. Reissu on lyhyt (kaksi yötä) mutta sitäkin odotettu. Ja hartaasti toivottu. Ja ihan varmasti sitä sitten muistellaankin suurella hartaudella ;)

Reissutunnelmissa...