Huvittelin äsken esseen kirjoituksen lomassa lukemalla Iltasanomien nettisivuja. Törmäsin uutiseen ensimmäisestä Big Brother -vauvasta joka on syntynyt Hollannissa. Jotenkin järkyttävää. Tai ei siinä mitään, kun tuon uutisen mukaan vauvaa ei kuvata 24/7, vaan hänelle on oma huoneensa, jossa ei ole kameroita. Sopimuksen mukaan vauva saa olla linssiluteena kaksi tuntia päivässä. Sen lisäksi hän saa poistua talosta sukulaistensa kanssa.

Ja heti mietin, miten käy tämän vauvan imetyksen. Jos vauvaa ei saa kuvata kuin kaksi tuntia päivässä, mutta vauvan äidin pitäisi olla kuvattavissa 24/7,  on äidin ja vauvan yhdessäolo aika hankalaa. Ja kuka sitä vauvaa hoitaa silloin, kun hän on siellä omassa huoneessaan? Ja miten niin vauva saa poistua talosta sukulaistensa kanssa? Äitiään vastasyntynyt tarvitsee, eikä sukulaisiaan. Niih! Sääliksi käy pientä vauvaa, kun näin riistetään pois äitinsä rinnoilta *niisk, nyyh* Sanoisin tähän, että julkisuuden tavoittelullakin on rajansa.

Lisää julkkisvauvoja: Tanskan kruununprinssin poika syntyi neljä päivää sitten kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Olivat sentään sairaalassa neljä päivää, joten voi olettaa, että imetykselle on annettu mahdollisuus. Onhan vauvan äiti, kruununprinsessa Mary korkeasti koulutettu ja aika vanhakin ensisynnyttäjäksi (33v.), joten voisi olettaa hänen imettävän vauvaansa. Minusta se olisi ihan korrektia. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, josko jostain kuuluisi imetysmyönteisiä viestejä...