Elämä vaikuttaa ruusuiselta jälleen. Tai sanotaanko, että opiskelu näyttää ruusuiselta jälleen. Vaikka tällä laitoksella on yksi ongelmista se, että opintojen laajuutta ei ilmoiteta opintosuunnitelmissa, vaan ainoastaan opinto-oppaassa ja sielläkin osin hieman epämääräisesti, eikä opintokokonaisuuksistakaan infota kunnolla, niin omien laskujeni mukaan olen loppusuoralla tämän koulun suhteen. Sen kunniaksi: *aaltoja* :D

Aktiivinen, läsnäoloa vaativa koulutyö alkaa lähestyä loppuaan. Kursseja, joille pitää vielä osallistua, on tämän kevään aikana peräti neljä, joista kolme on jo käynnissä ja neljäs käynnistyy hiihtoloman jälkeen. Ja kaikki vain yhden opintoviikon laajuisia. Hurraan mielessäni kaiken aikaa :)

Noiden lisäksi pitäisi tehdä harjoittelut ja kirjoittaa opinnäyte. Siis ihan piece of cake :) Tosin hieman näyttää ankealta harjoittelun suhteen, kun fiilis on, että se ei sittenkään tule onnistumaan tämän kevään aikana. Ja jos niin käy, viivästyy myös opinnäytteen valmiiksi saaminen, sillä harjoittelusta on tarkoitus ottaa materiaalia tuohon opinnäytteeseen. Mutta kaikki muu on kuitenkin lähes tehty!

Lisää hyvää mieltä tulee siitä, että vastoin odotuksiani syksyllä mies on osallistunut erittäin hienosti lasten päiväkotiin viemisiin ja sieltä hakemisiin. Toisaalta hänen on ollut vähän pakko, sillä jos koulu loppuu klo 16.30, en mitenkään päin ehdi ennen viittä hakemaan lapsia päiväkodista. Ja jos koulu alkaa klo 9, tekee vieminenkin tiukkaa. Toisin kuin miehellä, jolla on erittäin joustavat työajat (ja sen näkee siitä, että hän voi tehdä töitä kotona/töissä myös öisin) ja joka kulkee töihin autolla. Siinä on minulla yksi stressinaihe vähemmän.

Jatkankin parin esseen kirjoittamista - ja opintoviikot ropisevat haaviin ;)