Vietettiin viikonloppu pitkästä aikaa maalla. Edellisen kerran oltiin hengittelemässä raikasta meri-ilmaa jouluna, joten oli jo aikakin käydä siellä päin uudestaan. Viikonloppu oli erittäin rentouttava: söin, nukuin, neuloin, saunoin ja olin kuopuksen kanssa mäessä. Mies teki vähän enemmän hommia, kun oli metsästä hakemassa tukkipöllejä esikoisen kanssa koko aamupäivän. Raskaus on siitä kivaa, että silloin on ihan oikea syy vähän laiskotellakin ;)

Kun ajettiin kotiin illan jo hämärtyessä, katselin auton ikkunasta valoja, jotka näkyivät silloin tällöin talojen ikkunoista. Mietin, miltä tuntuisi asua maalla? Siis ihan konkreettisesti siten, että talon ympärillä on peltoa ja metsää ja lähin naapuri vähintään kilsan päässä. Ainakin talo voisi olla iso, kun tontillakin olisi kokoa :) Taidan olla piilomaalaisromantikko, kun haikailen vanhan maalaistalon perään... Jos kävisi niin, että joskus muuttaisimme maalle, niin täysissä sielun ja ruumiin voimissa pysymiseksi minä ainakin tarvitsisin kunnon laajakaistan. Jos en edes pääsisi virtuaalihiekkalaatikolle, niin pää hajoaisi, se on varmaa. Maalla asuessa tarvittaisiin myös kaksi autoa. Ellei sitten mies alkaisi tehdä töitään kotoa käsin. Jolloin vain minä tarvitsisin autoa työmatkoille. Voi olla, että maalla asumista päästään testaamaan melko pian; mies on ehdotellut, jos viettäisimme suurimman osan kesästä tuolla maalla siten, että hän kävisi sieltä töissä pari kertaa viikossa. En ole vielä lämmennyt idealle paristakin syystä: en ole valmis piikomaan koko kesää (maalla asuva isovaari on sitä ikäluokkaa, joka olettaa automaattisesti naisen tekevän kaiken huushollaamisen, jos nainen vain on talossa) eikä tuolla ole nettiyhteyttä. Argh, tulisin hulluksi, vaikka saisinkin köllötellä koko kesän upealla hiekkarannalla (läppäri sylissä opinnäytetyötä väsäten).

Mitä laskiaiseen tulee, niin pullaa ainakin saamme :) Päiväkodissa henkilökunta leipoo aamutuimaan tilauksesta laskiaispullia 0,50e:n kappalehintaan. Minä tilasin pullia kahdeksan, ja mies tietämättä minun tilauksestani tilasi niitä peräti 20. Että syödään sitten pullia, joo.