Laskiainen, jee! Päiväkodissa olivat hoitajat leiponeet laskiaispullia aamutuimaan, ja mies toi meidän pullat kotiin heti lapset vietyään. Juuri söin yhden (mies oli ystävällisesti myös vatkannut kermavaahdon valmiiksi jääkaappiin) ja hyvää oli *nam* Kohta lähden hakemaan lapsia kotiin, että päästään uudestaan pullia syömään. Sitä en tiedä, jaksanko tänään illalla enää lähteä mäkeä laskemaan. Tämä alkuraskaus on ollut rankka siinä mielessä, että iltaseitsemän jälkeen on lähes mahdotonta saada silmät pidettyä auki. Hyvä puoli raskaudenaikaisessa väsymyksessä on se, että tuleepahan kerrankin nukuttua pitkät yöunet :)

Huomenna on jo maaliskuu, ja ihan hämmästyttää se, miten nopeasti säät ovat muuttuneet talvisista jotenkin keväisiksi. Ilmassa tuoksuu kevät, vaikka lunta on vielä maassa ihan kunnolla. Aurinko paistaa ja lämmittää ihan eri tavalla kuin vielä pari viikkoa sitten (mikäli edes näyttäytyi) ja linnunlauluakin jo kuulee. Aamupakkaset eivät tunnu missään, kun tietää, että iltapäivällä, kun nenänsä jälleen ulos pistää, meininki on ihan toinen. Sitä tallustelee tuolla ihmisvilinässä pieni hymynkare suupielessä, kun on niin mukavaa ajatella, että kohta on kesä ;)

Kun vielä saisi ja jaksaisi siivota parvekkeen (siellä on lastenhuoneen remontista rojua jonkin verran) ja vietyä tekokuusen valoineen varastoon, niin mikäs sitten on partsilla istuessa, kun iltapäiväaurinko mukavasti lämmittää. Ja kun kesää kohti mennään, niin sitä paremmin hommat luistavat läppäri sylissä aurinkoa ottaen. Joo, aika aikaansa kutakin: talvea on jo ihan riittävästi nähty, nyt on kevään ja kesän vuoro!