Tänään se sitten alkoi, piharemontti.

Piha on käyttökiellossa 7-10 työpäivää, eli menee n. 1,5-2 viikkoa ennen kuin sinne voi päästää lapset leikkimään. Sen jälkeen se onkin kunnossa seuraavat 15-20 vuotta, joten kyllä kai tuon parisen viikkoa jaksaa odottaa ;)

Kiipeilyteline purettiin jo toukokuun alussa kevättalkoissa. Tänään äijät tulivat sahaamaan keinutelineen pois, ja sen jälkeen pieni kaivinkone ryhtyi hommiin kaivamaan maa-ainesta pois. Se korvataan sillä turvahiekalla. Liukumäki rakennetaan kumpareeksi, jota voi sitten laskea myös talvella. Keinutkin tulevat uudet ja hiekkalaatikkoakin kunnostetaan, tosin se vähän pienenee tuon maaliukumäen tieltä. Eipä haittaa, kun on muutenkin niin iso.

Tunnen saaneeni selkävoiton tässä asiassa. Olenhan tätä muutaman muun kanssa taloyhtiön hallituksessa vääntänyt jo vuoden. Onneksi tämä nyt tehdään. Tuntuu hienolta.

Hyvä muuten, että meidän lapset ovat päivät päiväkodissa. Niitä ei tuolta remonttialueelta oikein mikään pidättelisi, enkä haluaisi olla lasten kanssa näin hyvällä ilmalla päiviä sisällä.