Kyllä tämä sisustaminen on yhtä tuskaa. Yhdestätoista asti olen koonnut yhtä pirkuleen kirjahyllyä, ja nyt olen pattitilanteessa. Hylly on yksinkertainen koota, kun on Lundia, mutta kokoamiseen vaikuttaa hyvin paljon se, mitä tavaroita ja miten ne haluaa hyllyyn sijoittaa. Lisäksi pähkäilen vielä, laitanko hyllyn pitkälle seinälle, jolloin saan kaikki kolme moduulia yhteen (ja kuten se oli ennen remonttia), vai laitanko hyllyn lyhyelle seinälle, jolloin moduuleita mahtuu kaksi, ja yksi pitää sitten sijoittaa makkariin. Jos hylly on lyhyellä seinällä, olkkari on mukavan vaalea ja avara. Toisaalta, makkarista tulee vieläkin ahtaampi, jos sinne änkeää vielä yhden hyllyn. Ja makkariin hyllyyn menisivät sitten kaikki mapit ja muu sälä, ja olkkariin kirjat ja valokuvat ja muu ei-niin-sälä.

Pitäisi päättää aika pian, sillä kello raksuttaa ja lapset pitää hakea päiväkodista noin kolmen tunnin kuluttua. Kyllä tekisi mieleni ottaa musta jätesäkki ja viskata sinne kaikki sälä, joka ei hyllyyn järkevästi mahdu. Äh.

Edit n. kaksi tuntia myöhemmin: Soitin miehelle töihin ja kysyin hänen mielipidettään tässä hyllyasiassa. Rohkaisunsa ansiosta päätin laittaa kirjahyllyn kaksi moduulia lyhyelle seinälle, ja jäljelle jäävä moduuli menee sitten makkariin. Sälä käydään läpi ankaralla kädellä ja kaikki tarpeeton heitetään roskiin/viedään kierrätykseen. Onpas meillä kaunis ja vaalea (ja iso) olohuone nyt :)

P.S. Ei ketään kiinnostaisi ostaa rottinkista pallotuolia, halkaisija 120cm? Päällispehmustekangas: valkoisella pohjalla lehdenvihreitä kuvioita, jotain saniaisenoksan tapaista ja kai kurkia tai jotain. Yrittää olla kiinalaisvaikutteista.