On mukavasti mennyt melkein koko viikko sisustaessa ja tavaroita järjestäessä, eikä vielä edes ole lähellekään valmista. Käsittämätöntä, miten paljon sitä ympärilleen kerää tavaroita, jotka a) ovat ihan turhia ja b) vievät tuhottomasti tilaa.

Tänään mm. siivosin pari eteisen kaappia, ja niin vain sain kaksi muovikassillista UFF:ille. Toiseen laitoin mm. pipoja ja kaulaliinoja, joita ei ole tullut käytettyä noin kolmeen vuoteen ja toiseen suunnilleen yhtä kauan kaapissa lojuneita, ihan hyväkuntoisia kenkiä. Olisivathan nuo saattaneet kirpparillakin mennä, mutta juuri nyt ei ole mahdollisuutta lähteä kirpparille. Joten jotta ainakaan nuo turhat tavarat eivät jäisi tänne nurkkiin lojumaan ja aiheuttamaan harmia, pistin ne menemään paikkaan, josta joku niitä tarvitseva varmaan jotain löytää.

Kaappien siivous tuntuu kyllä olevan ikuisuusprojekti. Kun kuitenkaan kaikki kaapeissa oleva ei ole tarpeetonta. Mutta jos kaapit pursuavat, jotain pitää tehdä. Meillä tosin tämä kaappien siivous on kuin nousisi perse edellä puuhun - tai jotain. Jotta koko touhu olisi yhtään järkevää, pitäisi aloittaa siivousurakka autotallista. Sitten kun se on saatu siivottua (lue: tyhjennettyä turhasta roinasta), pitäisi siirtyä verkkokomeron siivoamiseen. Kun siellä on tehty sama kuin autotallissa, voisi viimein siirtyä siivoamaan näitä kaappeja. Näin tavara siirtyisi paremmin sinne, missä on tilaa. Nyt, kun aloitan kaapeista, en saa niistä ylimääräistä, mutta säilytykseen kelpaavaa roinaa sijoitettua minnekään muualle, kuin sinne samaan kaappiin. Niinpä tulee pyöriteltyä tavaroita käsissä ja mikään ei kuitenkaan muutu.

Kuka tulisi tyhjentämään meidän autotallin? Tai verkkovaraston?