Esikoinen on liikuttavan innostunut kotitöistä. Lastenhuoneen hän haluaa imuroida päivittäin, enkä minä suinkaan estele :) Lisäksi jostain kumman syystä hän myös haluaa pitää lastenhuoneen siistinä, siis niin, etteivät lelut ole pitkin poikin. Mahtavaa!

Eilen tingin periaatteestani mankeloida tai silittää lakanat ennen kuin siirsin ne liinavaatekaappiin. Sen sijaan pyysin esikoista apuun vetämään lakanoita. Hän innostui lakanoiden viikkaamisesta niin paljon, että halusi ehdottomasti viikata lasten lakanat ja kaikki tyynyliinat. Näytin ensin yhdellä mallia, ja sen jälkeen hän sai jatkaa. Kaikella rakkaudella tämä seuraava: liinavaatekaappi näyttää nyt aika mielenkiintoiselta :) Omakehuna pitää kertoa, että maltoin mieleni enkä myöhemmin viikannut lakanoita uudelleen ja omalla tavallani (joka usein on se oikea, vaikken sitä ääneen sanokaan ;) ).

Tänään ollaan kirjoitettu lahjatoivelistoja. Esikoisen synttärit on noin neljän viikon kuluttua ja joulu melko pian sen jälkeen. Helpottaa lahjojen hankkimista, kun tietää, mitä toinen toivoo. Tosin varoittelin, että kaikkea saa toki toivoa, mutta kaikkea ei silti välttämättä saa...