Neulekärpänen on jälleen puraissut (tai purema on aktivoitunut, miten vain), ja puikot kilkattavat joka päivä. Myös pihalla, jos vauva sattuu nukkumaan. Innostuksen vauhdittamana sain kokoamista vaille valmiiksi yhden neuletakin ja nyt olisi suunnitelmissa ystävän häihin omaa juhla-asuani täydentämään (ja imetystä peittämään) pitsineuleponcho.

Meni vain sormi suuhun. Mistä kummasta löydän kivan ohjeen? Langan paksuus voisi olla jotain sellaista, että sen voisi neuloa 2,5-3 puikoilla. Pitsineule voisi olla ei kamalan paljastavaa mutta ei myöskään kovin peittävää. Ja aika helppokin kuvio, sillä häät ovat kuun lopulla.

Omat lehdet olen selannut jo useampaan kertaan (ja löysinkin yhden kivan, mutta virkatun ponchon ohjeen, eikä virkkaaminen juuri nyt oikein nappaa) eikä netissä ole aikaa roikkua senkään vertaa, että googlettamalla olisi edes mahdollisuuksia löytää mitään kivaa ohjetta.

Jos tätä blogia lukee joku käsityöihminen, joka sattuu tietämään jonkun hyvän ohjeen, pyydän nöyrimmästi: linkki kommenttilootaan, pliis. *katsoo anovasti ja räpsyttelee ripsiään*