Huoh. Eikä tänään ole edes maanantai.

Aamulla ensimmäinen ikävä ylläri: ampiaispesä parvekkeen katossa. Parvekkeen ovi on pysynyt koko päivän visusti kiinni, ja ilma sisällä on sen mukainen.

Päivällä toinen ikävä ylläri: pesukone hajosi. Eikä ole kuin muutama koneellinen pestävää pyykkiä. Hieman lohduttaa se, että pyykkitupa on käytettävissä - vaikka pyykin raahaaminen sinne ja takaisin ei juuri houkuta.

Noiden lisäksi vauva on kitissyt koko päivän, ja esikoinen ja keskimmäinen olleet tavallista rasittavampia pyörremyrskyjä. Onnistuivat mm. hajottamaan potkulautansa tuosta noin vain.

Pisteenä i:in päällä mies on vieläkin töissä. Ja minä olen odottanut jo ainakin viikon pääseväni kangaskauppaan _ihan yksin. Haaveeksi jää tänäänkin, kun kauppa menee vartin kuluttua kiinni.

Jotain hyvääkin sentään: välipalaksi söin pussillisen Pollyjä. Vaatimattomat 220g (ja n. 1000kCal). Äsken otin raparperipiirakan (ihan yksin leivottu!) uunista ja pitihän sitä myös maistaa. Ja iltaa varten jääkaapissa odottaa siideri - ai niin, ja amme on pesty, jos mielin kaiken tämän schaissen jälkeen vaahtokylpyyn. Kunhan talo hiljenee ensin.