Tai siis lomalla ollaan. Ja kelistähän sen huomaa :-P

Rytmit on tällä äidillä täysin sekaisin: menen nukkumaan aamuyöstä 3-5 aikoihin ja nousen päivän puuhiin yhdeksän-kymmenen aikoihin. Mies on ollut paljon lasten kanssa pihalla, ja minä olen ommellut. Vihdoinkin olen saanut tehtyä rästitöitä pois kuleksimasta. Oi, tätä onnea ja autuutta :)

Seuraava suuri projekti on muutto. Se onkin tavallista hankalampaa sorttia, kun tavaroita viedään vähän sinne sun tänne. Pakkaamisen kanssa siis täytyy olla erittäin huolellinen: kyllä ottaa päähän, kun huomaa jotain tiettyä tavaraa etsiessään että se onkin viety n. 100 kilsan päähän toiseen varastoon...
Pakkaamiseen ja tavaroiden roudaamiseen meneekin sitten varmaan tämä loppukuu. Tarkoitus olisi saada nykyinen asunto tyhjäksi kuun loppuun mennessä. Vaikka sille ei vielä olekaan uutta omistajaa löytynyt. Sekin vähän harmittaa.

Miten ihmeessä sitä onkaan näin tajuttomasti tavaraa kertynyt nurkkiin pyörimään?? Huonekaluja on kiitettävän vähän, mutta kaapit ja varastot ovat sitä vastoin pullollaan tavaraa. Aivan käsittämätöntä! Enkä minä voi pakata niitä kaikkia niin, etten yhtään valitse, mikä säilyy ja mikä saa mennä. Ja aikaa kuluu tuhottomasti, mutta toivottavasti siinä vaiheessa, kun n. puolen vuoden kuluttua päästään tavaroita purkamaan, homma osoittautuu vaivan arvoiseksi.

Voi apua, mitä tästäkin tulee...