Tajusin, että edellisen kerran olen ollut äänessä kolme kuukautta sitten! En voi muuta sanoa, kuin että aika suin päin ryntäilee. Mutta tämä kiire on ollut ihan tervettä ja ihanaa: työ on pitänyt kiireisenä :)

Ja kohta sekin kiire hellittää, kun kahden kuukauden kesäloma kolkuttelee ovella. Elämme jännittäviä aikoja, näin kevätesitysten alla. Ja tässä tulee samalla itsekin katsoneeksi menneeseen kauteen vähän sillä silmällä. Työvuosi on ollut hyvä, sillä iloisin mielin odottelen jo ensi syksyä ja sen mukanaan tuomia haasteita. Mutta toki nautin kesälomasta tässä välissä :)

Kotirintamallekin kuuluu hyvää. Vanhempani muuttivat pääsiäisen aikaan, ja olemme hiljalleen aloitelleet vanhan talon remontoinnin. Tässä tosin työkiireet vähän sotkevat suunnitelmia, sillä iltaisin olen aina töissä, kun miehellä taas olisi aikaa remontoida. Mutta kyllä se tästä, pikku hiljaa.

Se, mikä tuntuu sitten kurjalta, on kaikki ne ihanat kukkamainokset eri lehdissä. En tajunnut haluavani olla viherpeukalo ennen kuin tänne muutettiin. Ja nyt, kun talo on melkein oma, on kova hinku tehdä pihasta omannäköinen myöskin. Ennen kuin sinne asti päästään, pitäisi kuitenkin päättää, kaivetaanko talon pihankin puolelle salaojat (ennen terassin rakentamista). Ja tuon päätöksen jälkeen voikin alkaa suunnitella pihaa enemmän. Nurmikkoa tuonne, rodoja tänne, köynnösruusuja näkösuojaksi tuohon, lasten keinu ja hiekkalaatikko tähän... Ai niin, ja pihatiekin pitää siirtää kolmisen metriä tontin rajalle päin, että saadaan se oma piha joskus tehtyä.

Hävytön hiljaisuus todennäköisesti jatkuu vielä, kun viimeiset työkiireet ennen kesää puskevat päälle. Mutta palaan linjoille, kunhan meno tästä rauhoittuu :)