Olemme kesälomalla. Heh, blogikirjoitukset tuntuvat menevän nykyisen kiireisen elämänrytmin aikana näköjään lomasta lomaan ;)

Keskimmäisen eskarivuosi mennä hujahti niin että silmissä vilahti. Vaikea uskoa, että elokuussa tässä perheessä on jo kaksi koululaista! Vastahan tuo keskimmäinenkin syntyi. Kuopus on reipas pikkuprinsessa, jolle kaverit on tosi tärkeitä ja ilman kavereita on aina tosi tylsää. Se onkin kiva juttu näin kesälomalla, kun kaikki kaverit ovat vielä päivät päiviksessä :-P

Kevät oli niin työntäyteinen, että tuskin mitään ylimääräistä ehdittiin tehdä. Tosin heti lumien sulettua mies aloitti terassin alle tulevien tukipilareiden kuoppien kaivamisen. Ja nyt meillä on hieno iso terassi talon etupuolella! Kelpaa siinä päivää paistatella (kunhan tulisi aurinkoisia ilmoja taas). Piharemonttia pitäisi jatkaa, kunhan toisellakin aikuisella tässä perheessä loma alkaa. Sitä odotellessa olen sisällä siivonnut ja raivannut - ja yrittänyt löytää paikkoja, mihin viedä ehjää käyttökelpoista mutta meille tarpeetonta tavaraa. Kaatis kun ei oikein innosta. 

Seuraavaksi pihasiivouksen kanssa olisi tarkoitus toteuttaa keittiöremontti. Sitä odotan innolla :) Ennen remonttia käydään miehen kanssa virkistäytymässä Pariisissa lyhyellä turistilomalla. Lapset lähtevät mummin ja papan kanssa mökille uimaan ja hengaamaan, ja jatkavat uimista ja hengaamista keittiöremontin ajan. 

Pikku hiljaa tässä päästään lomafiiliksiin. Ihan varmasti.