Voi räkä!

Olo on kuin jyrän alle jääneellä, ja 10 minuutin kuluttua pitäisi jälleen olla tanssitunnilla. Eilinen ilta meni särkylääkkeen voimalla, ja nyt jo napsin lisämagnesiumia tupla-annoksia. Sormet taitavat olla ainoat, jotka eivät ole kipeät. Eli kirjoitus ainakin luonnistuu ;)

Lapset ovat olleet kipeitä. Onneksi mies tajusi ahdingon, ja jäi suosiolla lasten kanssa kotiin. Tällä kurssilla on 80% läsnäolopakko, eli saan olla luvallisesti poissa tunneilta 14x45min. Tunnit ovat yleensä 3-4x45min vähän päivästä riippuen ja niitä on joka päivä (apua!). Jos minun olisi pitänyt olla lasten kanssa kotona, olisin käyttänyt poissaolotunteja jo 6-8 sallitusta neljästätoista. Ja kurssia on kestänyt vasta viikon, neljä viikkoa jäljellä. Ope ekalla tunnilla sanoi, että jos ei kykene olemaan paikalla vaadittua 80% tunneista, ei kurssia kannata silloin alottaakaan. Ja tämä suoritus on ihan pakko saada nyt kasaan.

Koulu vie yllättäen tosi paljon aikaa. Kaikki muu toiminta on jäänyt tosi paljon vähemmälle, kun a) iltaisin ei enää jaksa valvoa ja b) päivisin ei enää ehdi sekalaisia juttuja koulujuttujen ohessa tehdä. Kovasta valvomisesta alkaa fysiikkakin pettää, ja tuntuu, että pää on kipeä jatkuvasti puhumattakaan uskomattomista silmäpusseista ja satunnaisista sekunnin-kahden nukahtamisista aamutunneilla.  Jotain hyvää sentään: erinäiset harjoittelu- ja produktiokuviot alkavat vihdoin selvitä. Ei tosin ole toivoakaan valmistua jo keväällä, vaan kyllä tämä syksylle menee. Tai saattaa mennä jouluun 2006:kin. Ja sehän se oli aiemmin se viimeisin DL.

Kas, tunti alkaa. Koitan raahautua saliin.