Elokuussa kirjoitin Diilistä yhden postauksen. Eilen lehteä lukiessani huomasin, että kolmas tuotantokausi käynnistyy. Illalla puoli 11 olin linnottautunut sohvalle tuoppi vettä toisessa kädessä, suklaapatukka toisessa ja neule vieressä (jota teinkin heti suklaan syötyäni). Ah ja voih, Diili on kyllä Frendien jälkeen lempisarjani, ehdottomasti.

Tuossa samaisessa postauksessa kerroin muuttuvani pikku hiljaa televisionkatsojaksi. No, niin ei käynyt. Nykyään en katso edes uutisia, jotka aikaisemmin kuuluivat päiväohjelmaani melko kiinteästi. Tulee nyt sentään jotain katsottua: lastenohjelmia. Kuopus haluaa ammaa yleensä heti, kun päästään päiväkodilta kotiin, ja kun lastenohjelmat tulevat samaan aikaan, istun sohvalle, ja otan kuopuksen ammalle.

Olen yrittänyt addiktoitua muutamaan tv-sarjaan, mutta huonolla menestyksellä. Kun ei ole aikaa eikä kiinnostusta, niin en jää koukkuun. Diili tulee siinä mielessä hyvään aikaan, että meilläkin lapset jo siinä vaiheessa nukkuvat sikeästi, ja minulla on siis mahdollisuus ja aikaa istuutua sohvalle nauttimaan erikoislaatuisesta työhaastattelusta. Kesäloma tulee ilmeisesti hieman sotkemaan suunnitelmiani katsoa sarjan joka jakso, mutta ehkä siitäkin selviää. Nyt kun vielä muistaisi, että Diili tulee keskiviikkoiltaisin kolmoselta klo 22.30, niin kaikki olisi täydellistä :)