Noin tunti sitten tultiin kotiin juhannuksen vietosta. Kuopus kannettiin nukkuvana autosta sänkyyn, esikoinen halusi iltapalan ennen kuin meni nukkumaan. Huomenna alkaa viimeinen viikko töitä/koulua/päiväkotia ennen kuukauden lomaa. Mahtavaa!

Juhannus sujui erittäin leppoisissa merkeissä. Olimme keskenämme, mitä nyt iso-vaari oli luonnollisesti mukana, kun hänen luonaan jussia vietimme. Oli oikea lapsiperheen juhannus: hiekkarannalla seurattiin lasten leikkejä ja kuukahdettiin kaikki iltakymmenen aikoihin untenmaille. Se siitä riehakkuudesta tällä kertaa - onneksi. Hieman tosin tällaista araknofoobikkoa häiritsi nähdä niin paljon hämähäkkejä sisällä. Pääsin jopa (vaikken mitenkään hinkunut) seuraamaan kahden lukin parittelua. Tai kuvittelin niiden parittelevan, eivät ne ainakaan toisiaan syöneet. Oli mukavaa mennä nukkumaan sänkyyn, jonka vieressä seinällä tuo romanttinen kohtaus oli käyty...

Tähän loppuun paljon kehuja: mies oli anopin (joka tuli jussin viettoon vasta lauantai-iltana työmatkalta) kanssa sopinut hoitavansa ruuat. Oli muuten aivan mahtavaa, kun joku toinen kokkasi ja huolehti ruuan pöytään pyytämättä. Sen lisäksi (!) mies myös oli se, joka hääräsi lasten kanssa paljon. Minä sain lähinnä istua ja lukea/virkata. Kyllä on mahtavan levännyt olo tämän viikonlopun jäljiltä :) Kyllä mulla on ihana mies *sydäin* :) Onpa ihanaa, kun on kesä :) Ei muuta kuin tulevaa kesälomaa suunnittelemaan... ;)