Tämän päivän jälkeen levy maitosuklaata ja pullo siideriä eivät ole likaa pyydettyjä. Oli taas sellainen meininki päällä, että.

Eskari on ilmeisen rankkaa esikoiselle. Sen huomaa siitä, että kun hän tulee kotiin neljän eskaritunnin jälkeen, hän käy lähes heti keskimmäisen kurkkuun kiinni. Tai tekee jotain muuta yhtä fiksua. Miksi eskariin ei ole pehmeää laskua? Ensin kuukausi kolme kertaa viikossa ja sitten vasta eskaria joka arkipäivä. Tää tykkäis.

Vauvalla on pieni flunssa. Sen lisäksi hän tekee hampaita, nytkin on kolme tulossa yhtä aikaa. Ja aikaisemmin tässä osoitteessa asunut oppikirjavauva on hävinnyt jonnekin - äidin harmiksi. En yhtään ihmettele, että vauvaa vähän väsyttää, kun hän nukkuu 20min päikkäreitä hyvänä päivänä kahdet. Sitten onkin mukava roikkua äidin lahkeessa ja kitistä. Onneksi, onneksi ulkona pihalla viihtyy nyt, kun turvahiekalla kengät jalassa käveleminenkin sujuu kuin vanhalta tekijältä.

Sitten tämä keskimmäinen. Siinä onkin sellainen lapsi, ettei toista :) Ja suurella rakkaudella sanottu tämä. Meillä on pihalla kukkapenkissä maa-ampiaisten pesä. Lapsille on kerrottu, mitä tapahtuu, jos ampiaisia härnää. Heitä on myös suorasanaisesti kielletty puuhaamasta mitään pesän lähellä. Tai ylipäätään kukkapenkissä. Keskimmäisen mielestä harjanvarrella pesän suulle tökkiminen ei ole ampiaisten härnäämistä tai pesän lähellä olemista. No, se ampiainen, joka tänään pisti tyyppiä yläluomelle ja oikeaan korvanlehteen oli selvästikin eri mieltä. En olekaan nähnyt yhtä turvonnutta ja umpeen muurautunutta silmää pitkiin aikoihin. Tuli jälleen kerran soitettua terveysneuvontaan, jossa kerrottiin, että Heinix-antihistamiinia saa 2-5 -vuotiaille antaa puolikkaan tabletin 24 tunnin välein tilapäiskäyttöön. Tunti tapaturman jälkeen keskimmäinen leikki (yksisilmäisenä) ihan tyytyväisenä hiekkalaatikolla. Tarvinneeko sanoa, miten tyytyväinen olen, että ampiainen pisti silmäluomeen eikä kaulan alueelle.

Ja jos joku vielä murjaisee, että olen "vain kotona", niin täältä pesee.

Nimim. ei kotiäiti tylsää päivää nää (ja onneksi tämä erittäin vaiherikas päivä on jo loppusuoralla)