En ole keittiöihmisiä, mutta leipomisesta tykkään.

Anoppi toi mukanaan uuden talolehden "Oma koti kullan kallis". Siinä oli  yhden jutun kylkiäisenä Mudcaken ohje. Oli pakko kokeilla, kun sitä on niin perso suklaalle. Tuli aivan mahtavan herkullinen kakku!

Jotta muutkin pääsisivät tuosta herkusta nauttimaan (täällä se on syöty jo), laitan tähän ohjeen. Bon apetit!

Irtopohjavuoka n. 23cm, voiteluun 2rkl voita

200g tummaa suklaata
200g voita
4 munaa
2dl sokeria
2,5dl vehnäjauhoja

Sulata suklaa ja voi, ja jäähdytä.

Vaahdota munat ja sokeri hyvin ja sekoita jäähtyneeseen suklaa-voi -seokseen varovasti vispilällä, ei koneella.

Sekoita vehnäjauhot joukkoon varovasti siivilän läpi.

Paista 225 asteessa noin 20min. Suklaa jää kakun keskelle sulaksi massaksi. Kakun reunat paistuvat kakkupohjaksi. Anna kakun jäähtyä ja koristele se tomusokerilla (ja tuoreilla mansikoilla). Nautiskele (kermavaahdon ja vaniljajäätelön kanssa).