Sainpa tänään makeat naurut Stockkalla. Nauroin tosin sisäänpäin, etten olisi häirinnyt muita asiakkaita ;) Kävin ihan piruuttani nimittäin koruosastolla. Siellähän myös myydään sesonkituotteita eli aurinkolaseja. Vaikka tiedän näyttäväni tosi hölmöltä kehykset päässä (yksi syy, miksi en tykkää silmälaseista vaikka niitä käytänkin), oli ihan pakko kokeilla näitä tämän kevään aurinkolaseja. Siinä sitten hekottelin, kun peilistä katsoi kärpänen. Jotkin mallit peittivät valehtelematta yli puolet kasvoista! Ihan käsittämätöntä. No, löysin pari mallia, jotka olisin voinut itselleni kelpuuttaakin, mutta hinta oli sen verran suolainen, että telineeseen jäivät. Täytyy maalla vähän penkoa laatikoita: muistan nähneeni siellä yhdet ihan autenttiset 70-luvun aurinkolasit. Ne päässä olisin ihan varmasti über cool 8-D

*

Poliisiauto saa osakseen aina varovaista huomiota, missä ajaakaan. Niin tänäänkin. Olen ilmeisen hilpeällä tuulella, kun tilanne, jossa poliisiauton takana ajava jättää liioitellun turvavälin muiden ajaessa sen takana puskurissa kiinni, saa hihittämään. "Kieli keskellä suuta, tuossa menee poliisi."

*

Mikä siinä on, että silloin, kun on kiire, onnistuu kaupassa aina päätymään juuri siihen kassajonoon, joka ei vedä sitten millään? Joko tukkeena on mummeli, joka lataa kahden kympin maksun edestä viiden sentin kolikoita tiskiin tai sitten joku toinen hajamielinen, joka on unohtanut punnita hevi-osastolta pussittamansa tuotteet. Jono ei liiku minnekään, ja minuutit kuluvat. Ärsyttävää.