Olo on kauniista ilmasta ja rennosta mielestä huolimatta tällä hetkellä hieman alavireinen. Tästä fiiliksestä saan kiittää sitä perhanan paarmaa, joka perjantaina puolen päivän jälkeen nappasi kiinni oikean polveni sivuun. Jumankekka, miten jalka onkaan kipeä! Pohje turposi ja oli eilen ihan kivikova, punainen ja kuumottava pölkky. Housujenkin kosketus sattui, käveleminen tuntui inhalta ja voi sitä kutinan määrää...
Antihistamiineista ei ollut mitään apua, hydrokortisonivoide auttoi hetken. Särkylääke vei pahimman jomotuksen pois, mutta pakko oli aloittaa antibioottikuuri. Nyt, reilut 12 tuntia kuurin aloittamisesta tuntuu hieman paremmalta. Turvotus on jonkin verran helpottanut eikä kipuakaan tunnu. Käveleminen on kuitenkin vielä hieman hankalaa, kun "nahka venyy" tosi ikäväntuntuisesti.

Olenkin nyt pari päivää kysellyt, kuka hiivatti oli niin fiksu, että keksi paarmat. Niistä ei ole mitään hyötyä, syövät vain ihmistä.

No, menevät ne hellepäivät näinkin, sisällä paarmoja ja itikoita paossa lääkkeitä syöden...

* *

1767517.jpg
(Parlamenttitalo ja Big Ben)

1767524.jpg
(Serpentiini-järvi Hyde Parkissa)

Vähän iloisempiin kuulumisiin: Lontoon reissu tuli, oli ja meni - ja kivaa oli :) Näin vanhoja luokkakavereitani pitkästä aikaa. Nautin Lontoon humusta ja kävelin siskoni kanssa ympäri ämpäri Covent Gardenia, join hyvää viiniä ja paransin maailmaa. Kolme päivää ja kaksi yötä menivät kuin hujauksessa. Tällä kertaa tuntui, että reissu olisi kyllä voinut olla hieman pidempi, mutta parempi tuokin kuin ei mitään.

* *

Kesäloma on mennyt mökkeillessä ja muuton parissa. Pikku hiljaa ollaan kaappeja tyhjennetty ja viety tavaroita väliaikaiseen säilytykseen sen, mitä ollaan mökkeilyltä ja lomailulta jaksettu.
Näin kivat järvimaisemat oli Kutemajärvellä tämän viikon puolivälissä (kun aurinko suvaitsi paistaa eikä satanut):

1767506.jpg

Mökkeily jatkuu vielä vajaan viikon, ja sitten elokuun ekana viikonloppuna muutamme ihan oikeasti. Saa nähdä, miten yhteiselo kolmen sukupolven yhteistaloudessa sujuu...