Kaisa haastoi minut valokuvameemiin. Pakkohan sitä on osallistua, kun kerran haastetaan :)

Ohjeet kuuluvat näin:

1. Mene kuvakansiosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
2. Valitse sieltä neljäs kuva.
3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
4. Haasta neljä ihmistä.

Tässä ohjeiden mukainen kuva:

Ja tarina kuvan takana menee näin:

Olen innokas neulomaan ja tekemään muitakin käsitöitä (tsekatkaa vaikka). Tämä kuva on otettu marraskuussa 2007, kun olin tehnyt nappeja vaille valmiiksi tällaisen nutun kuopukselle, ikää 1v1kk. Neiti oli silloin jo niin vauhdikas, etten hänestä saanut mallia, vaan turvauduin vanhaan Maija-nukkeeni, joka tässä perintökeinutuolissa seisten esittelee nuttua.

Nuttuun käytin itselle tekemästäni neulepaidasta jääneitä lankoja, Novita Wool viininpunainen. Muistelen tuskastuneeni tuon neulomiseen, jostain syystä yksinkertainen ohje tuntui tosi puuduttavalta. Kuinka ollakaan, kun vihdoinkin sain napit tuohon kiinni, kuopus piti nuttua yllään kaksi kertaa, ja sen jälkeen se jäi kaappiin. Kunnes myin sen alkukeväästä Huutopaketissa muiden 62-68/70 senttisten vaatteiden kanssa (pilkkahintaan - pahus.) Ohje on jostain Novitan lehdestä. Tai vaihtoehtoisesti Modasta. Muutosta johtuen rakkaat neulelehteni ovat edelleen yhdessä muuttolaatikossa kellarissa, enkä pääse asiaa nyt tarkistamaan...

 

Meemiin haastan puolestani Piikkarin, Petran, Jennin ja arkitehdin.

Enkä loukkaannu, jos haastetta ei oteta vastaan. Itsekin pääsääntöisesti katkaisen ketjukirjeet sen kummempia omantunnon pistoksia tuntematta ;)