Olemme päässeet sisustusvaiheeseen jo osassa huoneita - siitäkin huolimatta, että koko ajan tulee mieleen, mitä muuta voisi muissa huoneissa tehdä. Mutta sellaistahan se on.

Olohuoneeseen tilattu uusi sohva tuotiin kotiin maanantaina ja jo aikaisemmin tilaamani villamatto CarpetVistalta pääsi omalle paikalleen. Päädyimme luonnonvalkoiseen sohvaan, kun lattiat ovat vaihtaneet väriään koivusta tummanruskeiksi. Sohva tulee paremmin esille, nääs :)

Villamatto tuntuu ihanalta paljaiden jalkojen alla, joten sen paikka on luonnollisesti tuossa sohvan edessä :)

Muita (lähes) sisustettuja huoneita ovat olohuoneen lisäksi työhuone ja uusi makuuhuone. Ne tärkeimmäthän molemmissa on, eli työhuoneessa Miehen työpöytä ja makkarissa meidän sänky. Puuttuvia osiakin on jokunen, kuten työhuoneen Lundian ovet ja makkarin vaatekaappien ovet. Edelliset ovat Inkoossa edelleen välisäilytyksessä, yhtään ei tiedä, koska siellä päästään käymään ja ne ovet tänne hakemaan, ja jälkimmäiset pitäisi tilata jostain. Makkariin on tulossa liukuovet, joiden taakse on kasattu Elfaa. Tarjouspyyntöjä ollaan laitettu menemään pariin kolmeen paikkaan. Nyt pitäisi Miehen enää päättää, minkä väriseksi haluaa lasiovet kahden peilioven pariksi.

Yläkerrasta tyhjennetään nyt yksi huone. Se, mikä oli aikaisemmin meidän makuuhuoneena. Ja kun se tyhjenee, se on hyvä maalata. Näin se remonttijärjestys muokkautuu: yläkerran remontointi piti aloittaa vasta, kun alakerta on kokonaan tehty. Mutta mitä sitä samaa huonetta kahteen kertaan tyhjentämään ;) Niinpä kunhan saan siellä olevan Lundian tyhjennettyä ja purettua (maalaamistakin varten), alan urakoida paneelikaton maalauksen kanssa. Ja kun katto on maalattu valkoiseksi, on seinien vuoro. Lattiamateriaali on vielä mietinnässä, kun olisi tarkoitus saada yhtenäinen lattia koko yläkertaan, joten ehkä se huone pitää kuitenkin vielä tyhjentää lattian asennusta varten joskus... pöh.

Samaan syssyyn pitäisi kysellä tarjouksia sisäportaista. Nekin vaihtuvat samoin kuin kulkusuunta. Mitään tällaista suurta ei kyllä ehditä tehdä ennen joulua, mutta jos saisi tarjouspyynnöt tehtyä ja portaat tilattua, niin ensi vuoden alussa voisi tarttua niihin hommiin sitten. Ai niin, ja kellarin tyhjennys on edelleen tehtävälistalla - ollut jo kesästä 2008 saakka (kun tänne muutettiin). Harmi, että on tätä muutakin elämää niin, että ei voi kaikkea aikaa remontointiin laittaa. Tämähän olisi jo valmis, ja mitä sitä sitten tekisi ;-P