Jostain kumman syystä olen nykyään Diili-fani. Joko se on Donald Trumpin luontainen charmi tai jotain, mutta keskiviikkoiltaisin on ihan pakko (Sinkkuelämää-sarjan jälkeen ;) ) katsoa, mitä isolle pallille haluavat joutuvatkaan tekemään. Ja jännitys kasvaa sitä mukaa, kun ohjelma lähenee loppuaan: kuka tällä kertaa saa potkut?

Tässä välissä oli vaihe, jolloin en juuri lainkaan katsonut televisiota. Silloin, kun Frendit vielä tuli, se oli ihan ehdoton. (Ja nyt meillä on hyllyssä neljän tuotantokauden jaksot DVD:llä - kunhan saan vähän ylimääräistä rahaa, ostelen loppujakin.) Keväällä innostuin katsomaan Teho-osastoa. Kesällä ohjelmavalikoima on kasvanut hiljakseen. Diilin lisäksi innostuin tiistai-iltaisin tulevasta, herrasmieshuijareista kertovasta sarjasta "Hustle" (enkä nyt kuolemaksenikaan muista, mikä on sarjan suomalainen nimi). Ja kun sitä ennen lähetettiin ohjelma "Kurvit suoriksi" (Jane Hall's big bad bus ride), oli se ihan pakko katsoa. Tapahtumathan sijoittuivat Lontooseen ;) No, Teho-osasto loppui, mutta torstai-illan töllöntuijotus jatkui. Nimittäin "tehiksen" tilalla alkoi - jälleen britti-sarja - Doc Martin. Pääosassa yksi lempinäyttelijöistäni, Martin Clunes.

Kuinka ollakaan muutos ei-töllönkatsojasta on ollut verkkainen mutta varma. Nykyään on ihan pakko saada lapset nukkumaan ennen yhdeksää, että saan rauhassa istua sohvalla ja nauttia hyvästä - ja valikoidusta, mind you! - ohjelmatarjonnasta :-P