Näin jälleen vietettiin laskiaista. Tai lapset viettivät, minä vain leivoin pullaa. :)

Oltiin maalla metsähommissa (tai "mehtähommisa"). Esikoinen oli ihan super: aamulla aamupalan jälkeen pihalle ja miehen kanssa metsään (oli saanut mieheltä kirveen, ja kiire oli sitä käyttämään), pikainen välipala sisällä n. klo 13, sitten takaisin metsään. Vähän myöhemmin meren jäälle luistelemaan ja siitä pulkkamäkeen - kunnes tulivat sisälle iltakuudelta. Syötiin ja lähdettiin ajamaan kotiin päin. Noin vartti ajettuamme takapenkiltä kuului tasainen tuhina :)

Keskimmäinenkin oli ulkona tänään hyvän tovin (ja ajeli miehen kanssa moottorikelkalla metsään ja takaisin), mutta väsähti kolmen aikaan ja tuli sisälle parin tunnin päikkäreille. Minäkin toki pistin nokkani ulos, kun kävin vauvan kanssa metsässä pienellä kävelyllä, mutta viihdyin paremmin sisällä (leipomassa pullaa).

Laskiaisessa on erityisen ihanaa se, että lähdetään selvemmin etenemään kesää kohti. Johan tätä talvea on nähtykin... ;) Toinen kiva juttu on hiihtoloma. Tosin näin kotona ollessa se ei juurikaan arjesta erotu, mitä nyt lasten kerhot ja liikkarit pitävät viikon taukoa. Mies ei pidä lomaa, vaan lähtee työmatkalle Britanniaan. Onneksi tosin vain päiväksi (ja yöksi).

Tähän loppuun lyhyt vetoomus: kotiapulaiset takaisin!! (Olen lopen kyllästynyt siihen, että kolme muuta perheenjäsentä, jotka kykenevät mm. viemään omat likapyykkinsä likapyykkikoriin, eivät sitä tee, vaan ilmeisesti odottavat kotitontun hoitavan homman. Jos meillä olisi kotiapulainen, voisin minäkin uskoa kotitonttuihin. Nimim. piikako? )