Mitä tekee kotiäiti silloin, kun ei ole mitään tekemistä? Menin äsken sohvalle neulomaan (ja yritin samalla tsempata itseäni lähtemään hoitamaan asioita mm. koululle - unohdin allekirjoittaa opinnäytetiivistelmän) ja laitoin television päälle. Ykköseltä tuli tekstiteeveen uutisia ja jotain radiojuttuja, kakkoselta jokin tv-peli samoin kuin neloselta ja subiltakin. Kolmoselta tuli sitten Ostoskanava. Jäin katsomaan sitä.

Viime viikolla satuin näkemään myyntipuheen käänteentekevästä imurista, joka toimii pienellä akkulaturilla ja joka harjaksilla harjaa roskat pois lattialta ja matoilta. On kuulemma kätevämpi kuin moppi, harja tai tavallinen imuri yhteensä. Ja mahtuu pieneen tilaan. Ajatella, että hetken jo kuvittelin tilaavani sellaisen meille. Onneksi ajatus vain käväisi mielessä  - ja tuon laitteen sijasta käytiin sitten lauantaina ostamassa meille uusi Philipsin imuri :) (Johon olen erittäin tyytyväinen, sanoinko sen jo?)

Kaikenlaista tavaraa ostoskanavilla myydäänkin: on käänteentekeviä kuntopyöriä (kaikki suunnilleen samanlaisia), hampaiden valkaisua, kuumavahaa (jonka ei pitäisi sattua ja jota voi vaikka syödä), puhdistusaineita sun muita. Mitään en ostaisi, mutta ihan viihdyttävää noita mainoksia on katsoa jonkin aikaa. Huvinsa kullakin ;)