Minäkin olen jo siellä :)

Menin ja rekisteröidyin Facebookiin reilu kuukausi sitten, kun halusin liittyä yhteen ryhmään siellä. Sitten kun oli jälleen aikaa koko systeemiä tutkia, löysin sieltä Lontoon aikaisien ystävien profiileja. Ja nyt: en ole mitenkään koukussa Facebookiin, mutta en kiellä, etteikö siellä olisi mukava käydä päivittäin :)

Toistaiseksi koko hommassa on vain kaksi ärsyttävää seikkaa. Ensinnäkin Facebook on tosi hidas. Sivun latautuminen kestää vähintään viikon, vaikka samaan aikaan muualle nettiin pääsen sadasosasekunnissa. Ihme homma. Olenkin ottanut tavakseni neuloa odotellessani sivun latautumista. Jotain tekemistä käsille, nääs. Se toinen ärsyttävä juttu on se, että pystyäkseen käyttämään kaverin profiilissa jotain tietokilpailua tai vastaavaa, se kyseinen sovellus pitää ladata omaankin profiiliin. On varmaan sanomattakin selvää, että meikäläisen profiilisivu on pitkä kuin nälkävuosi - eikä mikään ole siellä turhaa.

Ja lopuksi: tarkoitukseni ei ole haalia kavereikseni kaikkia hyvänpäivän tuttujakin, vaan myönnän olevani valikoiva. Sallin vain vanhojen tuttujen pääsevän katsomaan profiilisivuani. Jotain kontrollia sentään, ettei homma ihan leviä käsiin :)