Tänä aamuna aikaisin Ameriikan vieras lähti lentokoneella takaisin kotiin. Emme jaksaneet lähteä ajamaan mökille tai maalle, joten jotain oli päivänkuluksi keksittävä. Esikoinen kinusi Serenaan, ja pienen jahkailun jälkeen lähdimme sinne. Sanottakoon vielä, etten ole mikään innokas Serena-fani.

Lapset jaksoivat polskia. Kokonaista kolme tuntia (ja olisivat jaksaneet pitempäänkin, mutta piti saada ruokaa polttoaineeksi). Ennätys. Minä en ole enää niin kova vesipeto kuin joskus nuorena (johtuu myös tästä mahasta - ulkonäköpaineita. Mihin tanssija niistä pääsisikään?) (eikä näkökään ole niin hyvä, mikä tarkoittaa sitä, että rillit päässä on oltava, jos haluaa jotain nähdäkin, ja tällä kertaa tuli niin kiire lähtö, etten ehtinyt piilareita viritellä), joten kolmituntinen meni pääasiassa matalissa vesissä kahlatessa/seisoskellessa tai altaan reunalla istuessa. Ja siitä sai maksaa 19 euroa. Alle neljävuotiaat pääsevät ilmaiseksi, mutta esikoisesta meni täysi maksu (siis 19e). Onneksi hän uikin sitten koko rahan edestä, ja vähän minunkin rahan edestä :)

Kuopus oppi sukeltamaan. Siis ihan tarkoituksella ja itse. Vauvauinnissahan tuo jo sukelteli, tai häntä sukellutettiin. Nyt lastenaltaassa (vettä n. 10-40cm) hän istui reunalla ja siitä yritti - ja välillä onnistuikin - hienosti sukeltaa "pää edellä". Lisäksi kaikenlainen pinnan alla oleminen tuntui olevan "se juttu". Häntä oli hauska katsella :)

Kun tultiin kotiin, niin käytiin kotimatkalla hakemassa Kotipizzasta pizzat. Eipä tarvitse erillistä iltapalaa tänään syödä, kun masut on vielä pizzaa täynnä *röyh*.

Tässä pitäisi vielä maalle lähteä loppuviikoksi. Sielläkin saa polskia, tosin merivedessä. Pitänee miehen kanssa vielä jutella loppuloman suunnitelmista. Ne kun ovat lähes kokonaan auki vielä. Voi siis tulla pitkiäkin päivitystaukoja. Koittakaa kestää - jos tätä nyt kukaan lukee :)