Mies sai kuistin valmiiksi (siitä tuli hieno!) ja päätettiin tulla käymään kotona. Päätökseen puoltavasti vaikuttavia seikkoja olivat kaivoveden vähyys yhdistettynä pyykinpesutarpeeseen, kaivoveden vähyys yhdistettynä peseytymisen tarpeeseen (no joo, meressä voi uida, mutta hiuksia en lähde merivedellä pesemään) sekä lasten kaipuu kavereiden kanssa leikkimään. Keskimmäisen sanoin (ja tähän sellainen kitisevän vinkuva intonaatio): "Ikkä, mulla on hiiveä ikävä mun pikku keulipyölää." Niinpä hellyimme miehen kanssa ja lähdimme tänään aamupalan jälkeen ajamaan kotiin päin.

Loppupäivä meni sutjakasti pyykätessä, järjestäessä, siivotessa ja peseytyessä. Esikoinen ja keskimmäinen leikkivät pihalla, hyvä että malttoivat tulla sisälle syömään. Mies kävi vauvan kanssa ensin ruokakaupassa ja myöhemmin vielä rautakaupassakin. Huomenna homma jatkuu samaan tyyliin: lapset leikkivät kavereiden kanssa ja minä häärään ja hoidan asioita. Miehen tekemisistä ei vielä ole selvyyttä - hän todennäköisesti lomailee kaikessa rauhassa.

Takaisin maaseudun rauhaan siirtynemme alkuviikosta. Sitä ennen haluaisin saada ommeltua sekä taskuvaippoja vauvalle (tilasin iiiiihanaa pul-kangasta tässä taannoin) että pari uutta vaatekappaletta itselleni. Ja neuloakin tekisi kovasti mieli; pari projektia ovat jo loppusuoralla, ja viimeistelyn välttääkseni voisin aloittaa jotain uutta ;) Miehen loma jatkuu vielä seuraavat kolme viikkoa, joten ei mitään kiirettä.

Näihin tunnelmiin...