Jippii, remontti sen kun jatkuu!

Tänään heti kun sain lapset vietyä päiväkotiin aloitin repimisen. Todella tyydyttävää saada repiä tapettia, mistä lie johtuukaan. Eilen olin tyhjentänyt olohuoneen niistä huonekaluista, joita vielä jaksoin siirtää, ja mies viimeisteli olohuoneen tyhjennyksen. Kaiken tämän tavaran roudaamisen perusteella sanoisin, että me ilmeisesti edelleen mahtuisimme kaksioon, kun ei tunnu olevan temppu eikä mikään saada yhtä huonetta tyhjäksi.

Kohta lähden hakemaan lapsia päiväkodista, ja suuntaamme saman tien vanhempieni luo. Lapset viettävät siellä viikonlopun, ja me käymme miehen kanssa siellä vain nukkumassa. Tänä iltana olisi vielä tarkoitus katsoa, ehditäänkö tapetoida pari seinää tasoitetapetilla, vai jääkö se huomiselle. Listat on jo maalattu (huomenna toiseen kertaan). Voi olla, että appiukkokin tulee vielä huomenna auttamaan maalaamisessa - mikäli ehdimme tänään tapetoida.

Ainoa huono puoli tässä remontoinnissa on se, että tämän jälkeen ei oikein huvittaisi tehdä reikiä seiniin, ts. kiinnittää tauluja. Kun seinät on saatu sileiksi, haluaisi pitää ne sellaisina. Toisaalta, kun tähän asuntoon seitsemän vuotta sitten muutimme, sijoitimme taulut ja muut edellisen asukkaan jättämiin paikkoihin, ja pahimmassa tapauksessa peitimme kuvalla useamman reiän seinässä.

Jos ensi viikon aikana sitten saisi kaikki tavarat paikoilleen...

P.S. On muuten mainio ajankohta remontoida, kun raskautta on jäljellä keskimäärin viitisen viikkoa. Mitä muuta sitä tässä vaiheessa oikein tekisi kuin remontoisi, kysyn vain ;)