Eilen illalla myöhään ihmettelin, oliko todella niin, että seuraava neuvolakäynti sovittiin lomien jälkeiselle ajalle. Vilkaisu kalenteriin tuotti tulosta. Seuraava neuvolakäynti oli sovittu viime viikolle. Voi rähmä!

Ilmeisesti raskaus on siinä vaiheessa, että rade (=raskausdementia) alkaa jyllätä voimallisemmin. Ihan samoin kävi nimittäin myös kuopusta odottaessa.

Eipä tuo väliinjäänyt neuvolakäynti suuremmin haittaa, vaikka olisikin ollut lääkärikeikka. Olen omalla kohdallani pitänyt tuota keskiraskauden lääkärikertaa turhana, ja viime raskaudessa sen jätinkin käymättä. Terveydenhoitajan vastaanotolla olisikin kyllä voinutkin käydä, lähinnä mittauttamassa verenpaineen ja hemoglobiinin.

Nyt täytyy ilmeisesti tehdä vanhanaikainen, eli kirjoittaa iso lappu jollekin näkyvälle paikalle, että muistan soittaa neuvolaan ja varata uuden ajan. Lappuun voisin myös lisätä muistutuksen varata esikoiselle tukanleikkuu. Ja ihan varmasti oli vielä jotain, mitä pitää muistaa, mutta olen jo unohtanut...