Noin, nyt on kaikki maalattu kahteen kertaan: seinät, katto, listat ja levyt :) Minä painun suihkuun, jos se ketään kiinnostaa ;)

Illalla, kun mies tulee kotiin, alamme sitten siivota ja laittaa tavaroita paikoilleen. On muuten ollut mielenkiintoista, kun lastenhuone on ahdettu täyteen sänkyä ja ruoka nautitaan parvekkeella. Onneksi on iso parveke. Ja nyt tiedetään, että sinne mahtuu isompi pöytä kuin se, mikä meillä on ollut (tosi pieni pyöreä pöytä, halkaisija jotain 70cm). Ostoslistalla siis isompi pöytä partsille.

Huomenna kaiken pakollisen menon jälkeen alkaakin sitten olohuoneen hyllyn purkaminen. Ihan on muuttofiilikset, kun tarkoitus on sulloa irtainta tavaraa myös pahvilaatikoihin. Tämä viikko menneekin sitten järjestellessä: tavaraa takaisin makkariin ja keittiöön ja pois olkkarista ja eteisestä. Voi vinde, tuntuu, että sitä pääsee ihan uuteen kotiin :)

P.S. Ystäväni lähetti liitteenä valokuvan, jossa maalausurakkaan (todennäköisesti ilman vanhempien lupaa) olivat osallistuneet n. 3 ja 1 -vuotiaat pojat. Tuloksena hervoton maaliläikkä olohuoneen parkettilattialla, maalia vaalealla nahkasohvalla ja taulutelkkarin päällä sekä yltä päältä maalattu pikkuveli ja vain hieman maalissa oleva isoveli. Juuri tuon takia minä haluan maalata silloin, kun lapset ovat joko unten mailla tai ulkona. Ei vielä pikku apulaisia tähän touhuun mukaan, kiitos.