Juuri loppui Diilin tämänviikkoinen jakso. Olen tyrmistynyt.

Niille, ketkä eivät jutun juonta tiedä: Mr. Trump antaa kahdelle joukkueelle tehtävän. Joukkue, kumpi suoriutuu tehtävästä paremmin (ja tienaa enemmän rahaa), voittaa. Joukkueet valitsevat keskuudestaan projektipäällikön erikseen joka tehtävään siten, että jokaisen tulee vuorollaan olla ainakin kerran johdossa. Hävinneen joukkueen jäsenistä joku saa potkut.

Tällä viikolla joukkueiden tehtävänä oli suunnitella minigolf-rata (lapsille) ja markkinoida sitä. Joukkueista se, joka koostuu ei-korkeakoulutetuista, on aika riitainen syystä ja toisesta. Tämän joukkueen projektipäälliköksi ryhtyi nuorin jäsenistä, 22v. kaunis tyttö. Joukkueen muista jäsenistä (3 miestä ja 2 naista) vain naiset osoittivat edes jonkinlaista kunnioitusta tätä pomoaan kohtaan. Projektipäällikkö toimi mielestäni niin kuin projektipäällikön pitääkin: hän ei itse tehnyt kaikkea, vaan delegoi (huom! päivän sana ;) ) tehtäviä ja vastuita muille joukkueen jäsenille, mutta kuitenkin yritti pitää langat käsissään. Homma meni pieleen siinä, että kukaan miehistä ei yrittänyt tosissaan. He olisivat kaivanneet projektipäällikköä tekemään heidänkin hommansa, ja kun pomo ei siihen suostunut, olivat heti sitä mieltä, että pomo on huono pomo. *Kirosana*, sanon vain!

On se kumma, että sellainen pomo, joka tekee kaiken yksin, on huono (näitäkin on ollut) ja sitten sellainen, joka antaa alaisilleen tehtäviä, on myöskin huono. Käsittämätöntä! Kunnioituksen puutteesta johtuen langat eivät oikein pysyneet tämän projektipäällikön käsissä. Ensinnäkin, kun hän pyysi jengiä raportoimaan tekemisistään ja kertomaan ideoistaan ja toimintatavoistaan, muut olivat sitä mieltä, että se on ajanhukkaa. Toisekseen, kun hän oli antanut yhdelle miehelle tehtäväksi hoitaa tehtävän promootion, tämä olisi kaivannut selkeitä ohjeita tyyliin "näin lataat kahvinkeittimen". Hyvänen aika sentään, ja tuollaiset saamattomat ihmiset pyrkivät Donald Trumpin palkkalistoille!

Enpä muuten muista, koska jokin toinen tv-ohjelma olisi saanut minut näin suunniltani :) Ai niin, se projektipäällikkö sai potkut. Siinä mielestäni Mr. Trump teki virheen, mutta ihminenhän hänkin vain on :)